Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

6 grunner til å velge Abekatten som din leverandør

25 års erfaring

Abekatten har 25 års erfaring med design og konstruksjon av klatrevegger. Vi kan derfor løse selv de mest komplekse oppgaver – i tett samarbeid med alle parter. Helt fra oppdragsgiver til arkitekter og entreprenør til sluttbruker.

Nordens største produsent

Gjennom årene har vi oppført mer enn 200 klatreinstallasjoner. Det gir deg sikkerhet for kompetent prosjektstyring – uansett om det dreier seg om 12 eller 500 m2.

Dansk design – tett på kunden

Veggene designes og fremstilles i Danmark. Våre designeres kunnskap om været og klimaet i Norden, gjør oss til en svært smidig samarbeidspartner. Vi går ikke av veien for å justere eller endre i prosjektet underveis. Hvis det er behov for det, kan vi designe og installere unike klatreinstallasjoner på svært kort tid.

Tett dialog – bredt sortiment

Uansett om det gjelder klatreutstyr, klatrevegg, en skulptur eller annet, tilpasser vi installasjonen til dine idéer og behov. Kundene roser oss for kreativitet i omsetningen av deres idéer og derfor anstrenger vi oss for å tilføre noe utover det som er forventet.

Høy sikkerhet og kvalitet

Abekattens innsikt i den relevante lovgivningen sikrer at design og montering av klatre- og lekeinstallasjoner alltid lever opp til den høyeste sikkerhetsstandard. Vi tester alle installasjoner før overdragelsen og tilbyr avtaler om etterfølgende service. Hele veien står vi inne for kvaliteten og sikkerheten.

Kompetent rådgivning

Vår kompetente rådgivning om ethvert aspekt av klatreinstallasjoner bygger på vår enestående posisjon i markedet, som er skapt av erfarne og entusiastiske medarbeidere. Uansett hvor du befinner deg i prosessen, så kan vi hjelpe med behovsavklaring, visualisering, byggerådgivning og sikkerhet.

Referanser 

 

  Godta cookies

  www.abekatten.no bruker cookies til å utarbeide statistikk over bruk av nettstedet

  Abekatten APS

   
   Telefon

  +45 9819 3930

    
   
  E-post

  info-abekatten@abekatten.dk

    
   
  Adresse

  Korshøjvej 2
  DK-8600 Silkeborg

   

  Copyright Abekatten Klatrevegger 2015