Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Om oss

Hvem er vi?

Virklund Sport A/S


Virklund Sport A/S overtok Abekatten Klatrevægge A/S i april 2015. Oppkjøpsprosessen pågikk i en lengre periode og var noe som begge parter hadde sett frem til at kunne realiseres.

Virklund Sport A/S er Danmarks ledende leverandør av idrettsprosjekter. Virklund Sport tilbyr totalløsninger til idrettshaller, gymnastikksaler og multisaler med et bredt sortiment av løsninger innenfor sportsgulv, hoppegroper, tribuner, heisevegger, omkledningsrom, multibaner, squash-baner, kunstgress, fallunderlag, idrettsutstyr, bomsett, ribber og klatrevegger. Virklund Sport har siden 1956 fungert som idrettslivets stabile og kreative sparringspartner med profesjonell rådgivning og et stort team av erfarne servicemontører.

Abekatten Klatrevægge fortsetter, nå i tett samarbeid med Virklund Sport, vårt arbeide med å bli den mest markante leverandøren av klatrevegg- og bevegelsesinstallasjoner i Norden. Vi ser store muligheter i samarbeidet og gleder oss til å fortsette med den gode utviklingen vi har i dag.

Virklund Sports team av prosjektledere, salgskonsulenter og montører er klar til å hjelpe - finne den rette kontakten her >

Godta cookies

www.abekatten.no bruker cookies til å utarbeide statistikk over bruk av nettstedet

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
DK-8600 Silkeborg

 

Copyright Abekatten Klatrevegger 2015