Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevegger Boulder Klatrevegg

Boulder Klatrevegg


Bouldervegg og Bouldervegger fra Abekatten.no i Silkeborg

Hvis du vil have fokus på bevegelse, motorikk og teknikk uten nødvendigvis å fokusere på den repstekniske delen av klatringen, så vil en bouldervegg være et opplagt valg. Den type klatring kalles for buldring. Her er ikke klatreren avhengig av tau, seler eller annet sikkerhetsutstyr, men kan komme i gang og utforske klatring uten særlige kunnskaper – det eneste man trenger til denne typen klatring er sko, kalkpose og et fallunderlag.

Bouldervegger er vanligvis mellom 3 og 4,5 meter høye. Klatringen kan være utfordrende, og når sikkerheten etableres via et godkjent fallunderlag, kan man raskt og enkelt komme i gang med klatringen. Utfordringen innen denne typen klatring er at man er tvungen til å tenke både tredimensjonelt og utenfor boksen, noe som hjelper til å styrke kreativiteten og måten klatreren løser problemstillinger på. En bouldervegg passer derfor godt til alle typer teambuilding.

Boulderveggene våre kan designes slik at alle, uansett alder og nivå, kan få spennende og varierte utfordringer med våre Bouldervegger. Boulderveggene kan settes opp både innendørs og utendørs. De kan produseres med alle klatreflater eller en kombinasjon av disse.

Bouldervegger kan utføres for å møte dansk og europeisk standard for klatrevegger : DS / EN 12572-2

 


Godta cookies

www.abekatten.no bruker cookies til å utarbeide statistikk over bruk av nettstedet

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
DK-8600 Silkeborg

 

Copyright Abekatten Klatrevegger 2015