Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevegger Finish

Finish

De aller fleste klatreveggene og installasjonene våre produseres i trefinér. Når det er snakk om trefinér, er det tre nivåer av finish. Nedenfor kan du lese om hva som skiller de forskjellige nivåene og kanskje finne nettopp den finishen som du behøver.

Klatrefinish

Klatrefinish er vår standardmetode. Her er alle platekanter avrundet. På den måten er det mulig å oppnå en både funksjonell og effektiv avsats for de ferdige veggene. 

For oss er det viktig at kvaliteten på det ferdige produktet er topp, noe som betyr at vi bl.a. har en toleranse på maksimalt 3 mm mellom sidestilte sammenmonteringer.

Møbelfinish

Møbelfinish er vår spesialfinish. Den brukes når uttrykket skal være helt på topp. Det kan enten være på en buldrevegg hvor muligheten for å stå i skjøtene skal elimineres helt, eller på forskjellige møbel- eller innretningsinstallasjoner.

Her er toleransen mellom sidestilte sammenmonteringer maksimalt 1½ mm og med den "knekte" kanten blir uttrykket virkelig skarpt.

Skruefrie installasjoner

Når det handler om møbler og innretningsinstallasjoner er det dessuten mulig å arbeide med skruefrie installasjoner. Disse installasjonene er ikke så sterke, men til f.eks. en resepsjon ser det svært flott ut.

Se eksempler på alle våre typer her

Inspirasjon

 
 

Godta cookies

www.abekatten.no bruker cookies til å utarbeide statistikk over bruk av nettstedet

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
DK-8600 Silkeborg

 

Copyright Abekatten Klatrevegger 2015