Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevegger Materialer

Materialer

Abekatten Klatrevægge produserer hovedsakelig klatrevegger og installasjoner i 4 forskjellige materialer. Har du spesielle ønsker til materialvalg, så kan vi sikkert også hjelpe med det. Nedenfor kan du lese litt om de forskjellige materialene og hvorfor du skal velge nettopp det materialet.

Klatreplater

En stor del av våre klatrevegger og installasjoner har en overflate som er fremstilt av klatreplater. Klatreplatene er værbestandige og har en friksjonsoverflate som gjør at grepene ikke så lett roterer, samt at klatreskoene får godt grep. 

Klatreplatene er testet iht. EU Norm 12572. Det bety at både bruddstyrken og gjengehullene er fysisk testet.

Glassfiber

Glassfiber bruker vi i to formater. Free Form er vår modulbaserte løsning som egner seg spesielt godt til mindre klatreinstallasjoner som skal spesialproduseres i forhold til mål og utforming. En alternativ glassfiberløsning er våre Form-paneler. De er ikke så fleksible i utformingen, men er like sterke.

Våre glassfiberløsninger er utført slik at de oppfyller EU Norm 12572

 

Polykarbonat

Polykarbonat er et nesten glassklart materiale som er ekstremt sterkt. Materialet kan brukes i samme omfang som klatreplatene, og fås i både klare og frostede farger. Overflaten er glatt, slik at det ikke er mulig å få den samme friksjonen som med de andre materialene. Polykarbonatet bruker vi til å skape lysinnfall i vegger som skal være gjennomsiktige eller vegger som skal være robuste overfor vann.

Installasjoner utført i polykarbonat oppfyller EU Norm 12572

 

Betong

Vår Rock Attraction-klatrevegger og installasjoner er utført i betong. Betongen er sprøytet på et jernskjelett og består av et bærende lag samt et "moduleringslag". Betongveggene får en helt unik overflate som er svært lik en ekte klippe. I tillegg er grepene modulert inn i veggen, så brukerne får en klatreopplevelse som minner mye om å klatre på en ekte klippe.

Det er mulig å lage riss i veggene, som er forsterket slik at de kan brukes til å sikre med kiler.

Betongveggene er svært værbestandige og har en meget lang levetid.

Se eksempler på våre materialer her

Inspirasjon

 
 

Godta cookies

www.abekatten.no bruker cookies til å utarbeide statistikk over bruk av nettstedet

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
DK-8600 Silkeborg

 

Copyright Abekatten Klatrevegger 2015