Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevegger Motorik

Motorik


Multifunksjonelle idrettsrom er perfekte til alle typer brukere der det viktigste er fokus på motorisk utvikling og fysisk utfoldelse. Denne typen idrettsfasiliteter er derfor populære i skoler og haller, siden det bidrar til spennende aktiviteten innenfor ulike typer idrett og bevegelse. I tillegg har man mulighet til å bruke «dødrom» i hallene til f.eks. venteaktiviteter, oppvarming eller styrketrening.

Multifunksjonelle sportsrom/idrettsrom kan innredes på mange forskjellige måter, avhengig av rommets form og brukernes behov. Det viktigste i beslutningsprosessen er å forholde seg til og basere beslutningen på hva rommet skal bidra til. I denne prosessen skal man sørge for at man får rett rådgivning, slik at man ender opp med en spennende løsning som benyttes maksimalt.

Man må ha fokus på:

•    Motorisk utvikling
•    Brukerne alder og fysiske evner
•    Sosialt samvær
•    Utfordring, bevegelse og motivasjon

Dette har vi stor erfaring med, og vi har allerede laget flere forskjellige løsninger innenfor multirom. Kombinasjoner av tradisjonelt idrettsutstyr, nytt utstyr og spesialutformet utstyr gir mulighet for at det kan klatres, hoppes, springes og løpes og utforskes uansett alder ...

Ta kontakt med oss for mer informasjon og en dialog om hvilke muligheter dere har.

 

 


Godta cookies

www.abekatten.no bruker cookies til å utarbeide statistikk over bruk av nettstedet

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
DK-8600 Silkeborg

 

Copyright Abekatten Klatrevegger 2015