Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevegger Svømmehall klatrevegg

Svømmehall klatrevegg


Har du en svømmehall eller et friluftsbad hvor det vil være ideelt med en alternativ aktivitet for å motivere barn og unge i vannet, så er en svømmehallvegg en opplagt mulighet. De siste 15 årene har det vært populært blant klatrere å finne overhengende kystklipper i en høyde på helt opp til 30-35 meter, for deretter å "bestige" dem uten tau og kun med vannet som fallunderlag. Dette kalles Deep Water Climbing.

Våre svømmehallvegger bygges dog ikke fullt så ekstreme. Våre Deep Water svømmehallvegger er opp til 6 m høye og monteres ved bassengkanten. Gjestene kan så klatre opp veggen og derfra hoppe tilbake i vannet.

Klatreveggen i svømmehallen tilbyr gjestene en spennende aktviteten – kombinasjonen av høyde og vann er forlokkende for de aller fleste, og samtidig gir det mulighet til nye leker og konkurranser til de som vil ha en utfordring i svømmehallen.

Deep Water-klatreveggene kan leveres i forskjellige varianter: Stasjonær, vippbar og som heve/senke. Veggene er konstruert i materialer som tåler et svømmehallmiljø og i henhold til DS/EN 12572-2. Veggene er utformet slik at alle aldre kan finne varierte og tilpassede utfordringer.

 


Godta cookies

www.abekatten.no bruker cookies til å utarbeide statistikk over bruk av nettstedet

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
DK-8600 Silkeborg

 

Copyright Abekatten Klatrevegger 2015