Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevegger Klatretårn

Klatretårn


Abekattens klatretårn - for barn og voksne 

Hvis du leter etter en klatrevegg, men ikke umiddelbart har en eksisterende vegg som den kan monteres på, så kan et klatretårn være den riktige løsningen for deg. Abekatten har de siste 15 årene levert klatretårn til det danske friluftsliv. Vi har levert til alt fra skoler, ungdomsskoler, fritidsklubber, speidere, klatreklubber, teambuilding og til militære formål.

Et klatretårn åpner opp for mange bruksmuligheter, men felles for dem er det sosiale aspektet. Et klatretårn samler folk og styrker det sosiale båndet mellom mennesker, uansett om det er familie, skole eller arbeidsplassen.

Alle våre klatretårn oppfyller dansk og europeisk standard for klatrevegger: DS/EN 12572-1. Alle materialene er valgt slik at de passer til det nordiske klimaet. Dette sikrer at du får et kvalitetsprodukt som er holdbart. Abekattens klatretårn er bygget opp i en trekant. De enkelte sidene velges etter ønske og behov.

Våre designere hjelper gjerne til med utformingen av klatretårnet slik at det passer til de lokale omgivelsene, eller de kan hjelpe til med å oppnå optimale muligheter for en bestemt brukergruppe.

 


Godta cookies

www.abekatten.no bruker cookies til å utarbeide statistikk over bruk av nettstedet

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
DK-8600 Silkeborg

 

Copyright Abekatten Klatrevegger 2015