Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevegger Uttrykk

Uttrykk

Klatreveggen og bevegelsesanlegget vårt har 5 forskjellige grunnleggende uttrykk. Uttrykkene kan enten være definert av bestemte produksjonsformer eller materialvalg. Her kan du undersøke hvilket uttrykk som passer best til dine idéer og behov

TriaX

Triax-veggene er den nyeste generasjon innen klatrevegger. Overflaten er basert på en 3D-modell som er inspirert av forskjellige typer klipper fra hele verden. Overflaten består hovedsakelig av trekanter og firkanter som settes sammen til en unik og spennende klatreoverflate. Alle veggene er spesialdesignet etter bestemte behov og ønsker. Veggene er konstruert i kryssfinerplater belagt med friksjonsoverflate eller RFC-plater.

Modular

Disse veggene er den klassiske måten å designe og konstruere klatrevegger på. Klatreflaten består av moduler som kan varieres i bredde, høyde og helling. Klatreflaten kan varieres ved å montere forskjellige formasjoner. Med Modular er det mulig å få en stor klatreflate som kan tilfredsstille mange behov. Modular-veggene våre er konstruert i kryssfinerplater belagt med friksjonsoverflate eller RFC-plater. Vi har som mål å designe klatreveggene slik at de passer best mulig inn i omgivelsene.

Bolt On Holds

Bolt On Holds er klatrevegger hvor vi monterer klatregrep direkte på betong eller mursteinsvegger. Denne typen brukes typisk når det skal anlegges klatrevegger på eksisterende konstruksjoner, f.eks. i gamle siloer eller på barneværelset. Denne typen er velegnet på steder hvor klatregrepene ikke skal flyttes rundt.

Freeform

Er du på jakt etter en klatrevegg som er mer værbestandig enn våre klatrepaneler og som kan moduleres nøyaktig som en naturlig klippe, så er det kanskje Freeform glassfibervegger du skal bruke.

Glassfiberveggen moduleres for hånd og får dermed et helt unikt uttrykk. Uttrykket kan tilpasses slik at det etterligner f.eks. kalkstein, granitt eller sandstein.

Når overflaten er modulert og herdet, kan det være svært effektfullt å få overflaten dekorert.

Rock Attraction

Når vi har reist rundt for å klatre, er vi ofte blitt møtt med spørsmålet: "Jammen.. i Danmark er der jo ingen klipper?"

Denne påstanden ble vi såpass utfordret av at vi besluttet oss for å lage noen klipper.

Resultatet er blitt får Rock Attraction, som er en spesialkonstruert betongvegg som utformes for hånd. Arbeidet er omstendelig, men resultatet er fantastisk.   

Uttrykket kan være kalkstein, granitt, sandstein – eller evt. som overflaten på en gammel trestamme. Det er du som bestemmer.

Veggene kan lages som både høye vegger og buldrevegger. De kan lages slik at man kan montere på klatregrep i etterkant, og hvis man ønsker det, kan det lages "riss" hvor det er mulig å øve på tradisjonelle sikringsteknikker (trad climbing). 

 

Se eksempler på alle våre uttrykk her

Inspirasjon

 
 

Godta cookies

www.abekatten.no bruker cookies til å utarbeide statistikk over bruk av nettstedet

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-post

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
DK-8600 Silkeborg

 

Copyright Abekatten Klatrevegger 2015